Sár jutott Matkovich Ilona és Kászonyi Károly megígért fejlesztései helyett a Kőhíd utcában

A közlekedés biztonságára veszélyes mennyiségű sarat hordtak fel Vácon a Kőhíd utcában ma délután, a Matkovich Ilona fiához köthető már eddig is botrányos Zöld Duna Ház kivitelezői – juttatta el szerkesztőségünkhöz az erről készült fotókat és információt egy olvasónk.

Mint a képeken is látszik a még épülő félben lévő társasház körül tetemes mennyiségű sár halmozódott fel, és az építési területet elhagyó teherautók hagyhatták ezt az egyébként tiszta úton – írja olvasónk.

Járda, fekvőrendőr továbbra sincs van viszont egy nagy adag sár helyette

Matkovich Ilona váci baloldali polgármester és Kászonyi Károly (Összefogás Vácért) képviselő korábban számos ígértet tett az itt élőknek. Szó volt fekvőrendőrök elhelyezéséről, parkolók kialakításáról, járda építéséről, ám úgy tűnik a tavaly novemberben nagy nyilvánosság előtt tett ígéretek helyett egy nagy adag sarat kaptak ezúttal az itt élők.

Megkerestük az ügyben Hájas Attilát, aki korábban személyesen vitte el követeléseiket Matkovich Ilona polgármester számára. Mint megtudtuk, a megígért fejlesztések közül, továbbra sem valósult meg semmi. Hozzátette, hogy értesítették az illetékesek a sár ügyében, így a sarat mostanra eltakarították.

Hozzászólás
Előző cikkAdományokból restaurálták a bányászzászlót Kóspallagon
Következő cikkVállalkozások és önkormányzatok is működtethetnek postai szolgáltatást