Ezúttal 8 részes kisfilmsorozatot készít Sződliget legaktívabb civil szervezete a Zöldliget

A ZöldLiget – Baráti Kör Sződligetért civil közösség bejelentette, hogy nyolc részes kisfilmsorozatot készítenek Sződligetről.

A település legaktívabb civil szervezete hozzátette, hogy bemutatják majd Sződliget történelmét, civiljeit, közösségeit, egyházait, nevezetességeit és még sok mást is.

Mint fogalmaznak: „Hasonló sorozat még sohasem készült Sződligetről, ezért nagy a felelősségünk is. Az előkészületi munkák már zajlanak, a forgatásokról fotókkal jelentkezünk majd, várhatóan decemberre fog összeállni a teljes 8 rész, terveink szerint ősz végén pedig érkezni fog az első előzetes is. Kövessék figyelemmel a készülő Sződliget történeti kisfilmsorozatot!”

A civil szervezet nagyon sok programot szervez a településen. Legutóbb nagy sikerrel, több száz érdeklődővel zajlott a Sződligeti Operagála. Idén először a Sződligeti Napok Programsorozat keretében kulturális programokkal várták az érdeklődőket. De a nevükhöz fűződik a Három Királyok felvonulás, a Mindenszentek felvonulás. Szintén a Zöldliget szervezi a Csipkebogyó Táncházat, valamint a Szüreti Mulatságot is a településen.

Hozzászólás
Előző cikkSzombaton rajtol a Duplakanyar futóverseny
Következő cikkIdén is nagy sikerrel zárult a Csörögi Közösségi Napok