Zajlik a felújítás, érkezik a váci kórház konyhájának berendezése is

Állnak a könnyűszerkezeti falak a Váci Jávorszky Ödön kórház teljes felújítás alatt álló konyhájában. Mint arról korábban beszámoltunk az Egészséges Budapest Program keretében zajló rekonstrukciós munkálatok során a munkafolyamatokat úgy szervezték, hogy több szakág tudjon egyszerre dolgozni, hogy március végéig az építőmesteri munkákkal végezni tudjon a megbízott kivitelező.

Mint az a képeken is látszik a legutóbbi állapothoz képest nagy előrelépés történt.

Bontással kezdték a munkálatokat, miközben a gépész és a elektromos kivitelező folyamatosan dolgozott. Ahhoz hogy ez a két szakág a munkáját folyamatosan tudja végezni kezdetben a szerelt falakat egy oldalról zárni kellett, mert ehhez tudtak igazodni. Mostanra van, ahol már a szerelt falak festését készítik elő, miután a másik oldalt is lezárták. Az alaprajzi kiosztásnak megfelelően könnyűszerkezetes úgynevezett gipszkarton falak készültek el végig. Emellett pedig már az aljatbetonozás is megtörtént.

A felújítás mellett pedig már a konyha felszerelései közül is érkeztek meg a mai napon. Tálcatárolók, tálcák sorakoznak, és a tervek szerint hamarosan birtokba vehetik a teljesen felújított tálaló konyhát a kórház munkatársai.

Az egykori nővérszálló bontása is lezajlott e hónapban, és már a romok eltakarítása is megtörtént.

Hozzászólás
Előző cikkA fecskék megmentésén dolgozik a Zöld Dunakanyar Program
Következő cikkNagy sikert aratott Kisnémediben a Rátonyi Róbert Színház előadása