Haladnak a belső felújítási munkálatok a váci kórházban

Az Egészséges Budapest Program keretében több mint 5 milliárd forintból újul meg a váci Jávorszky Ödön Kórház, melynek keretében lezajlott az egykori nővérszálló bontása, és az ütemterv szerint még a tavasz első felében befejeződik a kórház épületében lévő konyha teljes felújítása.

A szakemberek jelenleg is két műszakban dolgoznak a rekonstrukciós munkálatokon. Mint a képeken is látszik a szerelt válaszfalak nagy része elkészült. Megkezdődik az erős és gyengeáram szerelés, víz és csatorna szerelési munkálatok. A munkálatok burkolással folytatódnak, majd a festés-mázolással várhatóan még e hónap végére elkészülnek.

Korábban is megírtuk, eközben a baloldal térségi jelöltje, Inotay Gergely Hadházy Ákossal az oldalán cáfolta, hogy itt az Egészséges Budapest Program általi kórház rekonstrukciós munkálatok folynak, ám mint azt a képek is mutatják a rekonstrukció jelenleg is zajlik.

Egy korházprojekt tekintetében azt tudni kell, hogy részekre van szabdalva. A baloldal vesszőparipája, miszerint miért nem látványos a felújítás. Elég ha belegondolunk abba, hogy egy kórház esetén a kivitelező nem tud teljes lendülettel felvonulni miközben műtenek, vizsgálatok zajlanak. A kórháznak a munkálatok közben is működnie kell. A munkálatok bontással indultak, erről itt írtunk korábban.

Hozzászólás
Előző cikkA háborún viccelődött Inotay embere
Következő cikkFekvőrendőrök is lesznek Csörög négy leaszfaltozott utcájában