Matkovich Ilona Fehér Zsolt pedofil tartalmú lapjának ügyéről: Ez egy teljesen más téma, mint a pedofília (videó)


Megkérdeztük Matkovich Ilona váci baloldali polgármestert arról, hogy miképp kommentálja azt, hogy az Összefogás Vácért tagja, képviselőtársa, Fehér Zsolt olyan lap főszerkesztője volt Zsizsik néven, melyben maga is írt pedofil tartalmú írást, emellett a közel harminc lapszámot megélt újságban más gyomorforgató tartalmakon kívül pedofíliáról, szadizmusról, bántalmazásról, és nemi erőszakról is írtak a szerzők.

A váci polgármester úgy reagált: „Ez egy teljesen más téma, mint a pedofília.” Szerettük volna azt is megkérdezni, hogy egyetért-e Fehér Zsolt indoklásával, miszerint ezek vicces cikkek voltak, de erre nem adott választ. Inotay Gergely alpolgármester sem reagált érdemben a feltett kérdéseinkre.


Fehér Zsolt baloldali önkormányzati képviselő és Matkovich Ilona lemondását követeli a Váci Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje Imre Zsolt, aki hétfői sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy nincs helye a közéletben Fehér Zsoltnak, és az őt évek óta védő Matkovich Ilona polgármesternek. A videó a nyugalom megzavarására alkalmas.

Hozzászólás
Előző cikkPolgári engedetlenségbe torkollhat Csörögben a kormányhivatal döntése a Komáromi utcai vasúti átjáró tervezett lezárása miatt (videó)
Következő cikkA Virágvasárnapi böjti karikázó hagyományát elevenítette fel ma délután közel 170 leány és asszony Vácon (videó)