Így kritizálta a kormányt a zebegényi polgármester, aki megütött egy képviselőt

Sorozatosan kritizálja a kormányt Parádi Katalin, Zebegény menesztett polgármestere, aki körül gyűrűzik a botrány. Hétvégén számoltunk be arról, hogy bántalmazott egy helyi önkormányzati képviselőt, akinek állítása szerint egy mentőt is megrúgott. Az ügyben a Váci Rendőrkapitányság garázdaság vétségének gyanúja miatt indított eljárást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Mint, ahogy arról korábban beszámoltunk, futótűzként terjed egy videó az interneten, amelyen Parádi Katalin zebegényi polgármester rátámadt az egyik helyi önkormányzati képviselőre. A képviselő állítása szerint egy körömvágó ollót szúrt belé és feljelentést tett a rendőrségen.

Parádi Katalin az acnews.hu-nak azt nyilatkozta: „Nyári Péter a képembe nyomta a kamerát. Ezzel provokált. Tény, hogy politikushoz méltatlan állapotban voltam, megütöttem őt. Hogy kisollóval megszúrtam? Ez hülyeség. Utána valóban megrúgtam a mentőst, majd balhéztam a kórházban”.

Parádi Katalin a helyi képviselők többségével és az alpolgármesterrel rossz viszonyt ápol, megválasztása óta egyre nagyobb a fejetlenség a zebegényi önkormányzatnál. Rendszeresen bírálja a kormányt is közösségi oldalán és azt is leírta, hogy szimpatizál a váci baloldali városvezetéssel, az egyik alpolgármesterrel még beszélgetni is szokott. Egy bejegyzés hozzászólásában azt is kijelentette:

„Van rengeteg olyan terület, ahol egy baloldali beállítottsági ember egyszerűen alkalmasabb szerintem a feladatra.”

Parádi Katalin, Matkovich Ilona polgármesterhez hasonlóan, többször jelent már meg a Magyar Narancs online felületén, jellemzően a helyi kormánypárti képviselők munkáját bírálva.

Emellett kritizálta például a kormány pedagógusokkal kapcsolatos intézkedéseit és a rezsicsökkentést is.

Parádi Katalin megbízatását november 9-én szüntette meg a helyi képviselő-testület, méltatlanság miatt.

Hozzászólás
Előző cikkInkább eltüntették Matkovichék a Bauer utcai bölcsődénél az októberi befejezést hirdető táblát, miután írtunk a botrányos ügyről
Következő cikkKerekítő foglalkozás és családi táncház lesz Vácrátóton