Visszaélt a Republic nevével a sződligeti DK-s polgármester – az együttes elhatárolódott

Sződligeten azt hirdették, hogy a Republic lép fel szeptember 2-án a sződligeti LigetFeszten, ám Boros Csaba az együttes tagja egy videót tett közzé, melyben kijelentette, hogy visszaéltek a nevükkel, és cáfolta, hogy fellépnének Juhász Béla DK-s polgármester rendezvényén.

„Tudomásunkra jutott, hogy jó néhány alkalommal visszaéltek a nevünkkel, a Republic névvel, olyan rendezvényeken, ahol nem mi léptünk fel, hanem más zenekarok játszották a Republic dalokat. A Republic név 2013 óta, mint zenekari név védjegyoltalom alatt áll, a használata bizonyos jogi eljárásokat von maga után. Újra megtörtént az eset. Egy félrevezető előzetes plakát jelent meg, miszerint a Republic együttes játszik, de nem játszik Sződligeten a LigetFeszten szeptember 2-án” – fogalmazott a videóban Boros Csaba, melyet már közel háromszázezren néztek meg.

Mint a plakáton is látszik, félrevezetően úgy tüntették fel, hogy Sződligeten a Republic lép színpadra.

A szombati Liget Fesztivál Facebook eseményként is megtalálható szervezőként pedig Sződliget DK-s polgármestere Juhász Béla szerepel.

Boros Csaba a videóban azt is elmondta, hogy nem szeretné, ha csalódás érné a koncertre látogatókat, mivel nem a tőlük megszokott minőséget és színvonalat fogják kapni a sződligeti rendezvényen.

„Mindezt csak azért mondom el, hogy nehogy bárkit is csalódás éljen, hogy minket nem találnak a színpadon, nem kapják meg azt a színvonalat és azt a minőséget, ami a Republictól elvárható” – hívta fel a figyelmet, hozzátéve, hogy aki a valódi Republic Együttest szeretné hallani az szeptember elsején Tatabányára látogasson el, ahol tényleg velük találkozhat.

„Idéznék magunktól egy mondatot. Van egy dalunk, ami úgy szól: Jó lenne már érezni valami valódit – azok meg mi vagyunk, sziasztok!”- zárta sorait Boros Csaba.


Fotó: Republic Facebook

Hozzászólás
Előző cikkRétvári: a sport világnézettől függetlenül egyesíti a nemzetet
Következő cikkKét embercsempészt és 19 migránst fogtak Vácon