Sződliget egyik legaktívabb egyesülete Juhász Béla agresszív írásának visszavonását kéri

Közleményben reagált a Zöldliget – Baráti kör Sződligetért Juhász Béla Róbert polgármester március elseji kijelentésére. A közlemény a 0627.hu szerkesztősége is megkapta.

Ebben közlik, hogy Sződliget polgármestere hivatalos közösségi oldalán március elseji posztjában gyalázatos módon beszélt a ZöldLiget február 24-i programjának egyik meghívottjáról, Skrabski Fruzsina filmrendezőről.

„És ezt a kollaboránst hívták szakérteni a kommunizmus áldozatairól a sződligeti fideszesek!”

A ZöldLiget – Baráti Kör Sződligetért Egyesület mint Sződliget egyik legaktívabb civil szervezete, határozottan elítéli Juhász Béla polgármester elfogadhatatlan stílusú megnyilvánulását. A kollaboráns szó használata a legrosszabb időket idézi, ezért kérik a polgármestert az agresszív írás visszavonására.

Mint fogalmaznak: „Meglepetésként értékeljük Juhász Béla kirohanását, hiszen egyesületünk programmeghívójára adott válaszában még úgy fogalmazott, hogy sajnos nem tud részt venni a programon, de bízik annak sikeres lebonyolításában. A sors iróniája, hogy február 24-én, amint erről röviddel azután be is számoltunk, Skrabski Fruzsina sajnos nem tudott velünk lenni betegség miatt (a Biszku-film levetítését terveink szerint még meg fogjuk tartani a jövőben).

A ZöldLiget Baráti Kör Sződligetért Egyesület elítéli a pártpolitika községi szintre szivárogtatását, meggyőződésünk, hogy a helyi viszonyokat alapjaiban mérgezi meg a pártoskodás. Egyesületünk nem oszt meg pártpolitikai tartalmakat, nem foglalkozik országos politikával és továbbra sem az uszításban, hanem az összefogásban és az építkezésben látja a jövőt.

Juhász Béla polgármestert ezúton is arra kérjük, pártokba igazolások és pártpolitika helyett helyi ügyeinkkel, közösségünkkel foglalkozzon, mert lenne teendő bőséggel” – zárul a közlemény.

Hozzászólás
Előző cikkÁtúszott a Dunán, már a Naszály hegynél jár a Svájcból indult farkas
Következő cikkOrszágos karate bajnokságot rendeznek Vácon