Országos karate bajnokságot rendeznek Vácon

A EUNIORS Ifjúsági és Sportegyesület, a Shotokan Karate-Do International Federation Magyarországi Szövetsége megbízásából, március 25-én rendezi a szövetség Országos Bajnokságát. Rendezvény helyszínéül a váci sportcsarnok szolgál, ahol huszonöt egyesület, több mint kétszázötven versenyzője képviselteti magát.

Bucs-Tonk Levente, a sportegyesület vezetője a 0627.hu-nak elmondta: amellett, hogy szövetségünk, idén ünnepli fennállásának 35 éves jubileumát, megnyertük a világszövetség 14. SKIF Világbajnokság szervezésének jogát, melyet 55-65 ország, közel 2000 fő részvételével Győrben rendezünk.

Óriási eredmény, hogy sok egyeztetésnek és megfeszített munkánknak köszönhetően, első alkalommal egy ilyen volumenű rendezvényt sikerült elhozni a festői szépségű Dunakanyar központjaként ismert Vácra – fogalmazott Bucs-Tonk Levente, majd hozzátette: egyesületünknek köszönhetően szeretettel várunk minden kedves családot, gyereket és érdeklődőt, hogy ingyenesen betekintést nyerhessenek a küzdősportok ezen formájába.

Hozzászólás
Előző cikkSződliget egyik legaktívabb egyesülete Juhász Béla agresszív írásának visszavonását kéri
Következő cikk60 éves a Váci Cementgyár