A nyári szünetben Kajla útlevéllel ingyenes a Dunakanyari körjárat

Hamarosan indul a nyári szünet az iskolákban, így jó programtipp lehet, hogy a vakáció alatt az erre az évre érvényes Kajla útlevéllel rendelkező diákok a Dunakanyari Körjáraton ingyen utazhatnak.

Különleges menetrenddel szolgálja a kirándulni, feltöltődni és kikapcsolódni vágyókat a MAHART Passnave: körjáratokkal. Valamennyi hajón egységesen 1 500 Ft-ba kerülnek a jegyek, a kerékpárok és a kutyák pedig 1000 – 1000 forintért „utazhatnak”. Szentendréről Visegrádra és vissza hajózhatunk, Vácról járat indul Visegrád irányába. MÁV arcképes igazolvány felmutatásával, és regisztrációs jegy vásárlásával a járatot díjmentesen vehetik igénybe.

Dunakanyar napijegy is elérhető

Rétvári Bence a térség országgyűlési képviselője és Szentkirályi Alexandra egy korábbi sajtótájékoztató keretében pedig arról beszéltek, hogy idén is váltható kedvezményes Dunakanyar napijegy, amivel MÁV, VOLÁN, HÉV, MAHART járatokon lehet egy napig korlátlanul utazni.

A napijegyek csak a MAHART járatok közlekedési napjaira válthatók meg, bővebb információ a MAHART elérhetőségein kérhető. A Dunakanyar Napijegy a felsorolt közlekedési szolgáltatók meghatározott járatain korlátlan számú utazásra jogosít, az érvénytartamán belül. A Dunakanyari Napijegyet a MÁV-START Zrt. pénztáraiban, egyes jegykiadó automatákon és a MÁV applikációban lehet megváltani. A Dunakanyar Napijegy 2499 Ft, 26 éven aluliknak 1999 Ft.

Hozzászólás
Előző cikkPilisben ikszelt, a középmezőnyben zárta a bajnokságot a Vác-Deákvár SE
Következő cikkÚj autó segíti Csörögön a hivatalos ügyek ellátását