Pilisben ikszelt, a középmezőnyben zárta a bajnokságot a Vác-Deákvár SE

A Pest megyei másodosztályú felnőtt labdarúgó bajnokság Északi-csoportjának záró fordulóját rendezték Pilisszántón, ahol a PILE-Szántó SE fogadta a Vác Deákvár SE-t. A házigazda már kiesett az osztályból, de ennek ellenére nem tudták legyőzni a váciak, 2-2-es döntetlen született a 30. fordulóban.

Zuigéber Attila játékvezető sípszavára kezdődött a mérkőzés Pilisszántói sportpályán, a kilátogató nézők pedig láthatták, hogy Hegyvári Gergő találatával vezetést szerzet a vendég Vác-Deákvár még az első negyedóra vége előtt. A 13. percben talált be a vendégek középpályása. (0-1)


A második játékrészben alig telt el tíz perc, és egyenlített a hazai gárda, Szmetana Bence büntetőből volt eredményes. (1-1)
A vendégek vezetőedzője, a korábbi első osztályú labdarúgó, Rob Kornél reklamálás miatt a kiállítás sorsára jutott.
Nem sokkal később újabb büntetőt ítélt meg Zuigéber játékvezető, a jogos tizenegyest a vendégek játékosa, Bőgér Tibor váltotta gólra. Vezetett a Vác-Deákvár ismét. (1-2)


Erre is volt válasza a hazai gárdának, a 70. minutumban Poszmik Bence Benedek volt eredményes, ezzel 2-2-re alakította az állást. A 78. percben újabb piros lap, de most mezőnyjátékos kapta. Előnybe kerültek a váciak, ekkor a hazaiak játékosa, Fetter Gergő a kiállítás sorsára jutott. Ezzel fölénybe került a vendégcsapat, de nem tudta kihasználni az emberelőnyt, maradt eldöntetlen a mérkőzés.
A Vác-Deákvár SE harminc fordulót követően 44 pontot szerzett a bajnokságban, 13 győzelem, 5 döntetlen és 12 vereség volt a csapat mérlege, ez a hetedik helyezéshez volt elegendő a megyei másodosztályban.
PILE-Szántó SE-Vác-Deákvár SE 2-2

Hozzászólás
Előző cikkÚjabb pályázatokon nyert Nagymaros
Következő cikkA nyári szünetben Kajla útlevéllel ingyenes a Dunakanyari körjárat