Új autó segíti Csörögön a hivatalos ügyek ellátását

7 millió forintos pályázati forrásból tudtak új autót vásárolni Csörögön, mely elsősorban a polgárőrség munkáját segíti majd – mondta Szorcsik József a település polgármestere kérdésünkre.

Hozzátette, hogy a polgárőrség részére nyújtottak be pályázatot Pest Megye Önkormányzatához, és a Civil támogatási alap keretében nyertek. Elmondta, hogy mivel ő maga, és Kendrovszki József alpolgármester is tagjai a helyi polgárőrségnek, így elsősorban erre fogják használni a pályázati úton elnyert gépjárművet. De emellett önkormányzati célokra is tervezik használni. „Amennyiben külterületre, vagy egy önkormányzati beruházás helyszínére, építkezésre kell mennünk, ebben is segítséget jelent számunkra a jövőben ez az új autó” – fejtette ki Szorcsik József.

„A kistelepülések fejlődése sebességet váltott az elmúlt években. A rászorulók ellátásában, a biztonság erősítésében és a hivatalos ügyek ellátásában is jól jön Csörögnek az új autó, amit 7 millió forintos pályázati forrásból tudtak megvenni”- írt erről Facebook oldalán Rétvári Bence a térség országgyűlési képviselője is.

Hozzászólás
Előző cikkA nyári szünetben Kajla útlevéllel ingyenes a Dunakanyari körjárat
Következő cikkIdén is lesz transzfer Nagymaros és a VéNégy fesztivál között