Paupa Bálint brillírozott, mégis kétszer alulmaradt a váci vízilabdacsapat a rájátszásban

Két vereséggel folytatta a szereplését a Váci Vízilabda SE a harmadosztályban. Az 5.-8. helyért zajló rájátszásban Csongrádon is két mérkőzést játszottak a Duna-partiak, de a hét találatig jutó Paupa Bálint remek játéka sem segített, pont nélkül maradtak.

Ezzel pedig a rájátszás utolsó helyére csúsztak vissza a bajnokságban a hétvégi játéknapot követően. A házigazda Csongrád ellen játszotta az első mérkőzését a Vác. Az egész meccs képére rányomta a bélyegét, hogy a váciak az első negyedben nyolc (!) gólt kaptak és egyszer sem tudtak betalálni… A folytatásban emiatt sem volt kétséges a meccs kimenetele, és hiába talált be váci oldalon Paupa Bálint öt alkalommal, súlyos vereség lett a vége. A Csongrád Városi Vízilabda SE 22-11-es különbséggel győzött a Váci VSE ellen.


A második találkozón a Műegyetem csapata volt az ellenfél. Őket az előző játéknapon legyőzte a Duna-parti gárda. Most azonban máshogy alakult a mérkőzés. Az első negyedben itt is esett nyolc gól, hatot kapott, kettőt lőtt a Váci VSE. Bár ezt követően szorosak voltak a negyedek, de nem tudott közelebb zárkózni a váci csapat. Mindegyiket egy-egy találattal elvesztette a Vác. Ezen a meccsen Paupa és Vogel Milán 2-2- alkalommal volt eredményes. A MAFC 13-6-os különbséggel győzte le a váciakat.


A VÁCI VSE az ötcsapatos rájátszás utolsó helyén szerénykedik. A záró játéknapra június 11-én Vácon kerülhet sor.

Hozzászólás
Előző cikkÚj harangok érkeztek a váci Fehérek templomába
Következő cikkA Váci Polgári Fórum szerint bekövetkezett a jobboldali fordulat Vácon