Plachi vezérletével hengerelt Zebegényben a Váchartyán

A triplázó Plachi András vezetésével öt alkalommal köszönt be a házigazda Zebegény Garvittax hálójába a vendég Váchartyán KSE szombaton délután a Pest megyei III. osztályú felnőtt labdarúgó bajnokság Északi csoportjában lejátszott 19. fordulóban. A Váchartyán továbbra is magabiztosan vezeti a bajnokságot.

A 16 órakor kezdődő zebegényi találkozón Zelman Pál Ramil játékvezető bíráskodott, asszisztensei Görbe Péter és Mátyás Tamás voltak. A vendégek gólvadásza, Krasnyánszki Martin gyorsan betalált a hazaiaknak, a második minutumban volt eredményes, ezzel már 24. gólját szerezte a szezonban, amivel vezeti a bajnokság góllövő listáját.

És csak ezután jött a hidegzuhany folytatása, hiszen majd két perc alatt Plachi András kétszer is betalált, a 6. minutumban már három góllal vezetett a vendég gárda.(0-3) A hazaiak nem találták a helyüket, nagyon egyoldalú volt az első játékrész a folytatásban is. Az első félóra végére azonban elkezdett éledezni a Zebegény, a 25. minutumban László Viktor révén szépítettek. (1-3) A szünetre azonban így is előnnyel ment a Váchartyán. (1-3)

A fordulást követően azonban már nem tudott közelebb férkőzni a hazai csapat, a Váchartyán még kétszer betalált az utolsó fél órába lépve, eldöntve ezzel az összecsapást. Plachi András harmadik gólját is megszerezte, ezzel négy találatnál jár a szezonban.

A Váchartyán KSE ezzel 5-1-es különbségű győzelmet aratott Zebegényben és hat pont előnnyel vezeti a bajnokságot a Csomád előtt. A Zebegény továbbra is az ötödik.

Zebegény Garvittax – Váchartyán KSE 1-5

Főképen: A három gólt szerző Plachi András. Fotó: Váchartyán KSE Facebook oldala

Hozzászólás
Előző cikkA Szada elvitte a pontokat Őrbottyánról
Következő cikkA szobi általános iskola bekerült a Tanítsunk Magyarországért! programba