A Szada elvitte a pontokat Őrbottyánról

Az élmezőnybe tartozó Szadai SE (2.) látogatott az Őrbottyán otthonába a Pest megyei IV. osztályú bajnokság Közép-csoportjának 17. fordulójában. Már az első félidőben kétszer is beköszöntek a vendégek, és ezzel olyan előnyt szereztek a folytatásra, hogy megérdemelten szerezték meg a győzelmet a találkozón.

A találkozó előtt a második helyezett Szada két mérkőzés óta veretlen, a nyolcadik Őrbottyán KSE nyeretlen volt.

Simon II János játékvezető sípszavára indult útjára a labda az Őrbottyáni sportpályán 16 órakor kissé szeles időben. A szépszámú kilátogató nézősereg láthatta, hogy a bő negyedórát követően Szabós Zsolt duplájával kétgólos előnyt szerzett a Szada. Meg is lephette ez az erős kezdés a hazaiakat, mert eléggé megfogta őket az első félidőben. Nem is tudtak közelebb zárkózni a hazaiak, így előnnyel ment szünetre a vendég együttes. (0-2)

A fordulást követően továbbra sem változott nagymértékben a játék képe, a Szada előnye tudatában nyugodtan futballozhatott. Főleg, hogy a 61. percben egy Simon játékvezető által megítélt büntetőt követően ismét eredményesek voltak – Sztriskó István révén. (0-3)

A hazaiak játékos-edzője, Kiss Norbert többek közt magát is lecserélte, összesen négy helyen változtatott, de ez nem volt elég a szépítéshez sem ezen a délutánon.

A találkozót magabiztosan 3-0-s különbséggel nyerte meg a Szadai SE és megerősítette a második helyét a tabellán. Az Őrbottyán KSE maradt a nyolcadik. Játékos-edzőjük, Kiss Norbert sportszerűen gratulált a vendégek győzelméhez.

Őrbottyán KSE – Szadai SE 0-3

Hozzászólás
Előző cikkMájus 6-án nyit Sződligeten a megújult Parkszínpad
Következő cikkPlachi vezérletével hengerelt Zebegényben a Váchartyán