Több mint 243 millió forintot nyert Letkés csapadékvíz-elvezetés fejlesztésre

Örömmel tudatom a településen élőkkel, hogy a TOP_Plusz-1.2.1-21 kódszámú „Élhető települések” elnevezésű pályázatunkat támogatásra alkalmasnak találta a Pénzügyminisztérium Regionális Fejlesztési Programokért Felelős Helyettes Államtitkársága – tudatta a letkésiekkel Huszák Tamás polgármester.

Ismertette, hogy az elnyert támogatási összeg 243.989.778 forint, melyből a település csapadékvíz elvezető rendszerének fejlesztését és korszerűsítését tudják befejezni. A kidolgozott tervek szerint a Dózsa utca még fel nem újított szakaszán, a Rákóczi utcán, a Csergemalom utcán, a Diófa utcán, az Ipoly utcán, és a Kossuth utcán valósul meg a csapadékvíz elvezető rendszer fejlesztése, és felújítása, valamint megvalósul a Letkés-patak településen belül futó mederszakaszának rekonstrukciója és parkosítása, illetve a Béke-Május 1-Csenger utcák keleti végén található szikkasztó árok felújítása és parkosítása.

A polgármester hozzátette: köszönjük mindenki munkáját, aki valamilyen formán hozzájárult ahhoz, hogy pályázatunk sikeres legyen! Köszönjük az Államtitkárságnak az elnyert támogatási összeg biztosítását!

Hozzászólás
Előző cikkKözel 300 millió forintból folytatódik Kosdon a csapadékvíz elvezetés kiépítése
Következő cikkŐrbottyánban a Pálos fogadó mellet járdaépítés zajlik