Magabiztosan győztek a váci asztalteniszezők

A harmadik vonalban szereplő Váci Reménység SE asztalitenisz csapata fölényes győzelmet aratott a sereghajtó szécsényiek ellen a bajnokság utolsó januári fordulójában vasárnap.

Hozta a papírformát a váci gárda, hiszen a találkozó előtt ők számítottak a mérkőzés favoritjának és ennek sikerült is érvényt szerezni az összecsapáson.

A csapatbajnokság során pusztán egyetlen győzelme volt a SZERVA SE együttesének, ilyen előzményekkel érkeztek a váciakhoz. A Reménység SE nem is kegyelmezett a szécsényieknek Bár a párosok két összecsapása egy-egy győzelemmel és vereséggel zárult, az egyénik során sorra nyerték a találkozókat a Duna-partiak.

Némann Dávid és Lovas Dániel mind a négy mérkőzését hozni tudta, míg Kulcsár Péter 3 győzelme mellett egy alkalommal vereséget szenvedett. Bár a fiatal Lovas Benjámin elvesztette mind a négy mérkőzését, dicséret illeti, hiszen háromszor is döntő szettre kényszerítette ellenfelét.

Következő fordulóban a Karcag az ellenfél, amely ellen legutóbb fölényes siker született, 18 mérkőzés közül 17 alkalommal váci győzelem született az őszi fordulóban. Tehát újra a papírformát akarja érvényesíteni a váci együttes a csapatbajnokság során.

Hozzászólás
Előző cikkCsoma Szilvia kosdi fotóművész különleges képei láthatóak a budapesti Lengyel Intézetben
Következő cikkFocizni várják tavasztól a gyerekeket Csörögön