Focizni várják tavasztól a gyerekeket Csörögön

Szorcsik József Csörög polgármestere a település hivatalos közösségi oldalán közzétett heti beszámolójában arról is írt, hogy a Máltai Szeretetszolgálat munkatársaival egyeztettek a tavasz beköszöntével újra meginduló gyermekfociról.

„Egy új edzővel, új eszközökkel és várhatóan nyártól egy új pályával is fogjuk várni a focizni vágyókat. A már eddig is a programban részt vevő gyerekek és családok kapnak majd értesítőt az első focis szülői értekezletről, de online és hirdetmény formájában is kihirdetések kerülnek a részletek. Nem is gondoltuk volna, hogy ilyen rövid időn belül ennyi sportolási lehetőség lesz településünkön. Lehet pingpongozni, karatézni, pilatesezni és focizni. Természetesen az új lehetőségeket kihasználva ezt a repertoárt igyekszünk bővíteni, de mind amellett, hogy ez nagy eredmény, még nagyobb öröm, hogy az érdeklődés magas a sportszakkörök iránt” – fogalmaz posztjában.

Hozzászólás
Előző cikkMagabiztosan győztek a váci asztalteniszezők
Következő cikkMódosított menetrend szerint közlekednek február 12-13-án a 71 Budapest – Vácrátót – Vác vasútvonalon egyes vonatok