Kiss Zsolt úgy titkolja a büntető ügyének iratait, mint Inotay a kampánya elszámolását

A kisvárosi hitoktató-tanítói hátrányból induló, két év alatt csak teszetoszázó váci „politikus” egy szempontból hamar utolérte a dörzsöltebb frakciótársait: gyorsan kitanulta hogyan kell eltitkolnia választói előtt az őt érintő kínos kérdéseket – írja mai bejegyzésében a VácOnline. Ismerteti: Inotay Gergely hamarosan 160 napja nem számol el a kampánya költségeivel, Kiss Zsolt pedig (2019. február 11. óta ), azaz 3(!) éve, egész pontosan 1108. napja nem hajlandó megmondani a váciaknak, hogy zajlik-e ellene büntető eljárás, valamint ha már mégsem, akkor azt hitelt érdemlően igazolná?

A VácOnline véleménycikke:

„Kiss Zsolt igazán nem kapkodta el, amikor a 2021. december 13-i váci városházi közmeghallgatás kezdete előtt tíz perccel hirtelen kitett egy meglehetősen zavaros tartalmú, szánalmasan önmosdató, azóta is csak a saját, szavahihetőségére alapozott, bizonyíték nélküli közleményt, amelyben arról igyekezett meggyőzni a váciakat, hogy ártatlan a már számos cikkünkben nehezményezett pártpénz-sikkasztási ügyben.

Megalapozott információink szerint továbbra is „ügy” van, annyi viszont egészen biztosan kimondható, hogy Kiss Zsolt eddig még semmilyen dokumentummal nem igazolta, hogy NINCS!

Tehát továbbra is nyitva maradt, hogy ki volt az,
aki végül is meghamisította a pártszámlákat,
ki írt alá hamisan,
valamint ki volt az, aki a megyei MSZP-s pártvezetők nevében iparszerűen „igazolt” bizonylatokat.

Kiss Zsolt tehát legalább 1108. napja nem tisztázta magát a választói előtt.

Inotay a szeptember 28-án lezárult előválasztási kampánya alatt váltig állította, hogy ő más lesz, mint a többiek. Akkoriban az egyik legerősebb ígérete az volt, hogy átláthatóan és számon kérhetően dolgozik. Ezzel sikerült az előválasztáson bizalmat ébresztenie a szavazóiban. Majd elérkezett az a pillanat, amikor megfelelhetett volna a választói elvárásoknak, hiszen a váciak érdeklődni kezdtek, hogy honnan jöttek az előválasztás során a kampánypénzek és mire, mennyit költött, de erről lassan 160 nap elteltével sem hajlandó nyilatkozni a baloldali jelölt.

Inotay eddig nem akart a nyilvánosság előtt elszámolni, pedig a saját maguk által is írt előválasztási dokumentum is teljesen világosan fogalmaz a közpénzek és kampánypénzek átláthatóságáról:
„transzparenssé teszik a kormányzat közpénz-felhasználását és a pártfinanszírozási rendszert.”

Inotay nem válaszol a kérdésekre, pedig a váciaknak igenis joguk lenne ezekre választ kapni, hogy
miből készült a rengeteg plakát,
a nem kevés szórólap és újság,
miből finanszírozták a standolásokat
és a rendezvényeket.

Inotay tehát egyelőre nem több és nem kevesebb, mint a többi, már jól kiismert baloldali jelölt pedig őbenne 2766 baloldali szavazó bízott, hogy ő más lesz.

A Gyurcsány és Márki-Zay kötelékében politizáló, állandóan csak az apámuram világ megszüntetéséről papoló alpolgármester tehát igen hamar felvette a kötelező baloldali viselkedést és pózt:
nem hajlandó elárulni, miből, mire és mennyit költött az előválasztási kampányban, pedig megérdemelnék ezt a saját választói.”

Hozzászólás
Előző cikkRétvári Bence választási gyűlésekre várja az érdeklődőket
Következő cikkMegújult iskolatető, régészeti feltárás, új kommunális gépek és eszközök Letkés szolgálatában