Rétvári Bence választási gyűlésekre várja az érdeklődőket

A következő napokban több választási gyűlést is tartanak Rétvári Bence választókerületében. A politikus közösségi oldalán megjegyezte: „A tét nagy. Gyurcsány mindent és mindenkit maga alá gyűrve vissza akar térni a hatalomba, és vissza akarja hozni a 2010. előtti világot.”

A következő alkalom február 23-án, szerdán lesz a rádi könyvtárban (Petőfi út 11.), ahol 18 órakor kezdődik a választási gyűlés. Az eseményre Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára, miniszterhelyettese látogat el.

Verőcén március 1-jén, kedden 18 órakor kezdődik a helyi művelődési házban (Árpád út 20.) a rendezvényen, amelyen Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő fejti majd ki a gondolatait.

Másnap, Püspökhatvanban lesz választási gyűlés: március 2-án, szerdán 18 órára várják a lakosokat a művelődési házba (Szabadság utca 76.), ahol szintén Nógrádi György mond beszédet.

A következő helyszín március 4-én, Kemencén lesz. A helyi kultúrházban (Csarnavölgyi út 12.) pénteken 17:30-tól Harrach Péter országgyűlési képviselőt, a KDNP frakcióvezető-helyettesét hallhatja a közönség.

Természetesen Vácon is lesz választási gyűlés, március 16-án, szerdán 18 órakor a Madách Imre Művelődési Központban (Dr. Csányi László krt. 63.) Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel találkozhatnak az érdeklődők.

Rétvári Bence közösségi oldalán megjegyezte: minden esemény előtt beszélgethetnek vele az állampolgárok egy friss Rétvári Rétes mellett.

Hozzászólás
Előző cikkMegújul a Nagyboldogasszony templom tornya Bernecebarátiban
Következő cikkKiss Zsolt úgy titkolja a büntető ügyének iratait, mint Inotay a kampánya elszámolását