Hetente kétszer biztosan segítettek a kismarosi tűzoltók

Mozgalmas volt az elmúlt éve a Kismarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjainak. A lánglovagok eseménynaplójába 104 bejegyzés történt. Ez azt jelenti, hogy átlagban hetente kétszer biztosan a térségben élők segítéséért dolgoztak.

A Kismarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület visszatekintett arra, hogy mi történt velük 2021-ben. A mozgalmas esztendőben 34 alkalommal vettek részt éles bevetésen a Nagymarosi Önkéntes Tűzoltókkal közösen. 23 gyakorlat, vagy képzési alkalom volt az egyesület életében. 16 alkalommal tartottak bemutatót vagy vettek részt közösségi eseményeken. 31 egyéb programjuk volt, ami főleg az egyesület működéséhez szükséges háttérmunkát takarja.
Ez azt jelenti, hogy 2021-ben átlagosan minden hétre jutott két esemény.


A tavalyi év során megkötésre került a III. kategóriájú ÖTE szerződésünk, amivel hivatalosan is megkezdtük azt a folyamatot, ami reméljük mielőbb célba ér, hogy saját jogon vonulhassunk és segíthessünk az itt élőknek – írták beszámolójukban a tűzoltók.


Köszönetet mondtak azoknak, akik az egyesület munkáját bármilyen formában támogatták, nagyon sok szervezet és magánszemély juttatott el nekik anyagi, tárgyi, vagy egyéb támogatást az elmúlt évben, ezek nélkül az egyesület nem működhetett volna.


Reméljük, a következő évben minél kevesebbszer lesz ránk szükség, de ha baj van segítünk – fogalmaztak a lánglovagok.

Fotó: Kismarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Hozzászólás
Előző cikkAz ébredező váci sportélet kezdeti programja az újévben
Következő cikkHárom Királyok Felvonulás lesz Sződligeten