Mesterötössel szomorította az őrbottyániakat a fóti támadó

Az első félidőben egy, a másodikban négy alkalommal köszönt be a vendéglátó Őrbottyán hálójába a fóti Boros Kálmán Milán.

A fóti csapat kiütéses győzelmet aratott a Pest megye IV. osztály Közép csoportjának 9. fordulójában vasárnap kora délután rendezett összecsapásán. Az első félidőben egy, a másodikban négy alkalommal köszönt be a vendéglátó Őrbottyán hálójába a fóti Boros Kálmán Milán, csapata pedig kiütéses győzelmet aratott a Pest megye IV. osztály Közép csoportjának 9. fordulójában vasárnap kora délután rendezett összecsapásán.

Már az első félidőben nagy lendülettel kezdett és fölényben futballozott a vendég Fóti SE I. az Őrbottyán KSE otthonában rendezett találkozón. A gólok sorát a fent említett Boros Kálmán Milán nyitotta a 18. percben, és a szünet előtt nem sokkal a 44. percben már duplázott a listavezető játékosa.

A fordulást követően sem tudott ritmust váltani az Őrbottyán amely legutóbbi két mérkőzését elveszítette a bajnokságban. A fótiak továbbra is ellenállhatatlanul, listavezetőhöz méltóan játszottak és szerezték a gólokat. Serdült László Tamás együttese a végén 8-0-s különbséggel zárta le az összecsapást, az öt gólos Boros Kálmán Milán mellett Potornai Miklós duplázott, és még Bódizs Milán volt eredményes.

A Fót SE I. nyolcból nyolc győzelemmel vezeti a bajnokságot, az Őrbottyán viszont ellentétes utat jár be, a tabellán az utolsó előtti helyen szerénykedik, de gyakorlatilag sereghajtó, mert a Vácrátót együttesét kizárták a bajnokságból.

Őrbottyán KSE-Fót SE I. 0-8

Hozzászólás
Előző cikkMenetel a Váchartyán a harmadosztályban
Következő cikkKóspallagon kapitulált a kosdi együttes, helycsere a tabellán