Menetel a Váchartyán a harmadosztályban

A Szob otthonából egy hajrában szerzett találatnak köszönhetően hozta el a három pontot a Váchartyán KSE a Pest megyei harmadosztály Északi csoportjában megrendezett összecsapáson. Ezzel továbbra is magabiztos első a váchartyáni brigád a bajnokságban.

A 11. helyezett Szobi SC otthonába látogatott a listavezető Váchartyán KSE. Bár a középmezőny alján helyezkedtek el a vendéglátók, de legutóbbi öt mérkőzésükből hármat is meg tudtak nyerni a hazaiak, ezért nehéz mérkőzésnek ígérkezett a szombati a vendégek számára.

A várakozások beigazolódtak, így is lett, hiszen az első félidőben nem bírt egymással a két gárda, de a találkozó sportszerű jellegét bizonyította az is, hogy Dévényi Balázs játékvezető egyetlen sárga kártyát osztott ki a pályán lévőknek. A 19 találattal góllövő listavezető váchartyáni Krasnyánszki Martin sem tudott betalálni a szigorú szobi őrizetben, ezért is gól nélküli döntetlennel mehettek pihenőre a felek.

Ez a második félidőben sem változott, sokáig úgy nézett ki, hogy nem születik döntés a találkozón. Huszti Endre a hajrához érve négyszer is változtatott együttesén cserékkel, mert ekkor már a Váchartyán futballozott fölényben. És ennek meg is lett a gyümölcse a 83. percben, amikor is Fehér Csaba talált a hazaiak kapujába és eldöntötte az összecsapást. A 36 éves játékos hatodik gólját lőtte a szezonban és ez most győzelmet ért együttesének.

Lassú Tamás együttese, a Váchartyán KSE tíz győzelemmel, egy döntetlennel, vereség nélkül, 31 megszerzett ponttal vezeti az Északi csoportot és hét ponttal előzi meg a második helyezett Csomádi KSK-t a tabellán. Nagyszerű forma és megsüvegelendő teljesítmény a váchartyániak szempontjából.

Szobi SC- Váchartyán KSE 0-1

Hozzászólás
Előző cikkLátványos kutyás sportverseny lesz vasárnap Kisnémediben
Következő cikkMesterötössel szomorította az őrbottyániakat a fóti támadó