Kóspallagon kapitulált a kosdi együttes, helycsere a tabellán

A pest megyei IV. osztály Északi csoportjának kilencedik fordulójában a jó formában lévő Kóspallag gárdájához látogatott a kosdi Kék Duna SE csapata vasárnap délután.

Még vezetett is a Kosd, de aztán pont nélkül kellett távoznia Kóspallagról a hatpontosnak számító mérkőzésen. A két együttes egymás mellett helyezkedett el a bajnoki tabellán, a kosdiak az ötödik, a kóspallagiak pedig a hatodik pozícióban tanyáztak Cseresznyés Csaba játékvezető kezdő sípszava előtt.

A várakozásoknak megfelelően jó iramban kezdődött a találkozó, amelyen a vendég Kék Duna SE már korán a hetedik percben vezetést szerzett Fábián Balázs révén, a játékosnak ez volt a harmadik találata a szezonban. Nem kellett hozzá bő húsz perc és egyenlített a kóspallagi gárda, Gábriel Adrián volt eredményes a 26. minutumban. Első gólját szerezte a bajnokságban-legjobbkor. A félidőre 1-1-es döntetlennel vonultak a felek, egy remek iramú első játékrészt követően.

A fordulást követően sem változott a mérkőzés képe, nem bírtak egymással a felek. A Kék Duna SE játékosai inkább a lapokat gyűjtögették a hajrához közeledve, három sárga kártyát is kiosztott nekik a játékvezető. Amikor már úgy nézett ki, hogy nem születik döntés, érkezett a hazai Szilveszter Herold Péter, és a 86. percben megszerezte a vezetést, és mint később kiderült a győzelmet is csapatának. A 2-1-es kóspallagi győzelemnek köszönhetően a két együttes helyet cserélt a táblázaton, Győri Tamás Norbert csapata, a Kék Duna SE két győzelmet követően vereséget szenvedett a bajnokságban.

Kóspallagi MEDOSZ SE- Kék Duna SE 2-1

Hozzászólás
Előző cikkMesterötössel szomorította az őrbottyániakat a fóti támadó
Következő cikkAz idei év 100000. látogatóját fogadta a Nemzeti Botanikus Kert