Csörögben Augusztusra elkészülhet a település legújabb fejlesztése, a Főnix Liget

Szorcsik József Csörög polgármestere több fényképet tett közzé a község hivatalos közösségi oldalán, melyeken a település legújabb beruházásáról számol be.

Mint írja. „Jól haladnak a Főnix liget munkálatai. Reményeink szerint augusztusban már itt tartjuk a Közösségi Napokat.”

Korábban lapunk is beszámolt a fejlesztésről. A település több mint 150 millió forintot nyert a község közösségi tér kialakítására, ebből valósítják meg a többfunkciós Főnix Ligetet.

„Egy nagy szabadtéri színpadot, öltözőhelyiséget, parkosítást, mini termelői piacot kell elképzelni az épületek mögött és a színpad előtt. Mindezt egy ligetes fasorral körbevesszük, valamint készül parkoló, szökőkút, és egy nagy Csörög felirat is. Terveink szerint elérve azt, hogy a település még látványosabb legyen, és láthassák az ide látogatók is, hogy Csörög valóban fejlődik és egy jó hely”- ismertette lapunk kérdésére korábban a terveket a csörögi polgármester. A fejlesztés a TOP_PLUSZ pályázat keretében valósulhat meg, több mint 159 millió forint értékben.

Hozzászólás
Előző cikkEgy kicsit mind pünkösdi királyok lehetünk: véradásra hív az OVSz
Következő cikkVácrátót legkisebb új lakosait köszönti Spiegelhalter László