Molnár Nándor kisebb nyomásra ugyan, de elnézést kért, amiért lehülyézte a váci lakosokat

„Nem akartam én egyiküket se hülyének nézni, vagy hülyének nevezni. Talán, ha azt írtam volna, hogy a legbutább véleménye is számít, akkor talán az jobb lett volna” – reagált megkeresésünkre Molnár Nándor (Összefogás Vácért) váci önkormányzati képviselő, akit azután kerestünk meg, hogy a Váci Élet nevű helyi Facebook csoportban egy váci lakosok által közzétett bejegyzéshez azt írta: Mottó: még a leghülyébbtől is lehet tanulni.”

Hájas Attila az egyik érintett lakos kérdésünkre elmondta, hogy a Kőhíd utcában Matkovich Ilona polgármester fia Pajor Dániel építkezéséhez kapcsolódó befejezetlen munkavégzésre hívták fel a figyelmet, ehhez írta oda megjegyzését Molnár Nándor. „Mellbe vágott a dolog, hogy egy önkormányzati képviselő, hogy mer így viselkedni egy választópolgárral szemben. Nem értettük, hogy miért hülyézett le bennünket. Gondolom beletaposhattunk a lelki világukba azzal, hogy be nem fejezett munkálatokra hívtuk fel a figyelmet. Ez gondolom nem tetszett nekik. Fájó pontra tapintottunk. Egy képviselő mi jogon viselkedik így egy polgárral? Ezzel nemcsak minket bántott meg nagyon, hanem azokat a polgárokat is, akik itt laknak. Hogy szokták mondani, hogy a fejétől bűzlik a hal? Érzik a vesztüket és így próbálnak meg belénk állni” – fogalmazott Hájas Attila.

Az időközben a váci csoportból kettő kivételével eltűnt, vélhetően az adminok által elrejtett összesen 16 komment az alábbi képernyőfotókon még látható:

Molnár Nándor hozzátette, hogy amikor az admin figyelmeztette elnézést kért. „Nem örülök ennek megmondom őszintén. Elnézést is kértem, hogy vétettem a csoportszabályok ellen, nem ez volt a célom. Egyszerűen arról volt szó, hogy mondtak az urak egyféle álláspontot, egyféle véleményt erről a dologról. Igazából én csak annyit akartam mondani, hogy mindenki elmondhatja, mert mindenkitől lehet egy kicsikét tanulni. Nem gondoltam volna, hogy ennyire érzékenyen reagálnak, és sajnálom egyébként, hogy így alakult, mert nem volt azért ennyi ebbe az egészbe. Andrást jól ismerem, biztosan nem akartam volna azt mondani, hogy ő hülye. Hájas urat nem ismerem, de nem hiszem, hogy ő róla is mondtam volna bármi ilyesmit. Általában nem is szoktam ilyet tenni – részletezte kérdésünkre az Összefogás Vácért képviselője.

GRT

Hozzászólás
Előző cikkÁprilis 19-én mutatják be az Ezerarcú Sződliget első epizódját
Következő cikkKormányablakbusz érkezik Kosdra