Imre Zsolt: Matkovich Ilona nemcsak politikusként, hanem nőként és anyaként is a „hallgatásával asszisztál” Fehér Zsolt ügye mellett (videó)

A Fidesz–KDNP lemondásra szólította fel Fehér Zsolt váci ellenzéki önkormányzati képviselőt és Matkovich Ilonát a város polgármesterét egy általuk pedofil tartalmúnak nevezett kiadvány korábbi megjelenése ügyében.

Imre Zsolt, a kormánypártok váci polgármesterjelöltje közölte, Fehér Zsolt – aki jelenleg a Jobbik helyi elnöke – városi és vármegyei képviselő, a váci képviselő-testület emberi kapcsolatokért felelős bizottságának elnöke korábban „pedofil tartalmú, szexista, nőgyűlölő szennylapot szerkesztett”, amelyben 12 éves kislányok megerőszakolásáról, nők meggyalázásáról, megcsonkításáról van szó.

Hozzátette, Fehér Zsolt a hozzá intézett kérdésekre azt válaszolta, hogy mindezt „vicces tartalomnak” gondolta, ezért szerinte nem kell bocsánatot kérnie senkitől, és ezt a mai napig nem is tette meg. A Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje úgy fogalmazott, ez mutatja a váci baloldal jelenlegi morális, erkölcsi mércéjét.

Imre Zsolt az ügy másik szereplőjének Matkovich Ilona polgármestert (Momentum–DK–Vácért Lokálpatrióta Egyesület–Jobbik–LMP–Szavad Egyesület–MMM–MSZP–PM) nevezte, aki szerinte nemcsak politikusként, hanem nőként és anyaként is a „hallgatásával asszisztál” Fehér Zsolt ügye mellett.

„Ez méltatlan a polgármesteri pozícióhoz, ezért a városvezetőt és a képviselőt is felszólították, hogy távozzanak a közéletből, választ azonban a mai napig nem kaptak” – közölte Imre, majd hozzátette, szerinte „a baloldalon semminek semmilyen következménye nincs”.

A sajtótájékoztatón Szabó Csaba, a Fidelitas helyi elnöke, a Fidesz–KDNP önkormányzati képviselőjelöltje több részt is idézett a kiadványból, köztük két, Pedofeeling című írást. Hangsúlyozta, hogy aki ilyen tartalmaknak adott teret, az „aberrált, és nincs helye a közéletben”.

Hozzátette, az ügyre óriásplakátokon és szórólapokon kívánják felhívni a váciak figyelmét.

Kárpáti-Kelemen Katalin, a Fidesz–KDNP képviselőjelöltje azt mondta, annak, aki olyan szennylapot terjesztett, amely pedofíliát, kannibalizmust, vandalizmust tartalmazott, nincs keresnivalója a közéletben, a városvezetésben.

„Fehér Zsolt olyan bizottság élén áll, amely az óvodák felett is gyakorolja hatáskörét, gyerekek sorsáról dönt” – tette hozzá Imre Zsolt.

Hozzászólás
Előző cikkAz utolsó WC-t is eladják Matkovichék
Következő cikkMegérkeztek a gólyák Vácrátótra