Női kézilabda Európa-liga – Súlyos váci vereség Norvégiában

A Vác 18 góllal kikapott vasárnap a norvég Storhamar HE otthonában a női kézilabda Európa-liga csoportkörének második fordulójában.

A magyar csapat egyszer sem vezetett az egész mérkőzésen. A találkozó négy hazai góllal kezdődött, a 22. percben pedig már nyolc találat volt a különbség. A szünetben 16-10-es előnyben volt a Storhamar, és a második félidőben még nagyobbra nőtt a különbség a csapatok között. A váciak 23 perc alatt mindössze négyszer találtak a hálóba, így nem kerülhették el a vártnál is súlyosabb vereséget.

Marincsák Nikolett hat, Kuczora Csenge három góllal, Bukovszky Anna 13 védéssel zárt. A túloldalon Olivia Linnea Löfqvist hét, Kristin Venn hat, Tina Abdula öt alkalommal talált be, Olivia Lykke Nygaard pedig húsz védéssel járult hozzá a sikerhez.

Az egy-egy döntetlennel és vereséggel álló magyar együttes egy hét múlva a dán Nyköbing Falster HB-t fogadja a csoportkör harmadik fordulójában.

Forrás: MTI
A kiemelt fotó illusztráció.

Hozzászólás
Előző cikkRétvári Bence: az egyetlen helyes és erkölcsileg is vállalható magatartás a fegyverszünet és a béke követelése – A málenkij robot áldozataira emlékeztek Zebegényben
Következő cikkA váci Fidelitas elnök szerint Matkovich Ilona lett a város választott ingatlan neppere