Matkovich Ilona úgy tűnik még mindig nem tudta leadni az indulásához szükséges aláírásokat

A Nemzeti Választási Iroda hivatalos honlapján közzétett információk alapján, Vác jelenlegi baloldali polgármestere Matkovich Ilona a mai napig nem adhatta le az induláshoz szükséges legalább 300 darab aláírást.

A honlap adatai szerint az ajánlóíveket április 20-án vette át. Azóta négy nap telt el. Vác balliberális polgármestere közösségi oldalán ma reggel még mindig nem tudott arról beszámolni, hogy négy nap alatt összegyűjtötte volna az újraindulásához szükséges legalább 300 választópolgár aláírását. Ehelyett egy olyan fényképet tett közzé, ahol még mindig csak arról tájékoztat, hogy városszerte gyűjtik az aláírásokat. Tegnap is a város lakóihoz fordult közösségi oldalán Matkovich Ilona, kérve a támogatást, aláírást, melyek gyűjtése a jelek szerint nehézkesen mehet.

Mindeközben Imre Zsoltnak a váci Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjének elég volt mindössze pár óra ahhoz, hogy a kellő számú aláírást április 20-án szombaton összegyűjtse, leadja. A Helyi Választási Bizottság hétfői ülésén azt leellenőrizte és a polgármesterjelöltet, valamint a Fidesz-KDNP összes váci képviselőjelöltjét nyilvántartásba vették tegnap.

Írásban is megkerestük Matkovich Ilonát, hogy a mai napon sikerült-e már leadni az kellő számú aláírást önmaga és az Összefogás Vácért jelöltjeinek. Amennyiben választ kapunk frissítjük cikkünket.

Hozzászólás
Előző cikkEllopták a biciklilámpáját? Lehet, megvan!
Következő cikkSzavalóverseny zajlott Váchartyánban