Elkezdődtek Csörögben a Főnix liget kivitelezési munkálatai

Szorcsik József Csörög polgármestere terjedelmes beszámolót tett közzé a község Facebook oldalán, melyben az idei évre vonatkozó tervekről és várható fejlesztésekről számol be.

„Európai uniós pályázaton nyertünk forrást a nagyon sokak által várt Főnix liget megépítésére, melynek hosszas közbeszerzési folyamat után elkezdődhetett a kivitelezése” – fogalmaz bejegyzésében hozzátéve, hogy a Kossuth utcában a Civil Ház körül kordonokat látni, hiszen hivatalosan is megtörtént a jelzett földterület építési területnek történő átadása a nyertes cég részére. A munkálatok a Kossuth utca közúti forgalmát, illetve a februári Csörögefánk Fesztivált nem akadályozzák. Úgy fogalmaz: „az építkezés során láthatjuk majd, hogy szó szerint folyamatosan a földből fog kiemelkedni Csörög új, modern közösségi tere. A közvetlenül érintett ingatlantulajdonosok a kivitelezőtől közvetlenül fognak értesítést kapni az őket érintő építési folyamatokról, pl.: a helyszínen való parkolás korlátozásáról.”

Hirdetés
Samsung Göd álláshirdetés

Bejegyzésében arra is kitér, hogy február végére az óvoda mögötti rekortán sportpálya is elkészül. Továbbá azt is közli, hogy a Magyar Falu Programban új óvodaudvari játékelemek beszerzésére pályáztak, emellett várják az úthálózat fejlesztését érintő pályázatok megjelenését is. „Önök is láthatták, hallhatták a híradásokat az európai uniós forrásokat illetően, joggal tervezünk – most még nem publikus -, de településünket érintően nagyszabású pályázati forrásokra” – fogalmaz Szorcsik József.

Hozzászólás
Előző cikkMedvét láthatott egy verőcei lakos – egyelőre keresik az állat nyomait és, hogy valós észlelés történt-e
Következő cikkCsörögben és Erdőkertesen vettek őrizetbe négy férfit