Vonat elé feküdt egy férfi Vácon, az M2-esen száguldó autót megállító váci őrmester mentette meg

Szerelmi bánatában akart véget vetni életének egy férfi Vácon. A váci vasútállomáson az érkező vonatot várta a síneken fekve.

A segélyhívásra Gál Zsombor őrmester érkezett, beszélgettek, majd lekísérte a férfit a sínekről, és mentőt hívott – közli a Pest vármegyei rendőrség. Hozzáteszik, hogy az őrmester a kórházba is elkísérte a férfit, ahol tovább beszélgettek.

A posztban ízt írják: „Sokak által ismert és kedvelt őrmesterünk most nem a tőle megszokott „kötelezőt” hozta. Nem volt menekülés előle, vagy ilyen irányú próbálkozás. Nem volt szükség erős, határozott fellépésére, legutóbb a csendesebb, megnyugtatóbb oldalát mutatta, hisz a helyzet ezt kívánta. A váci vasútállomásra rongyolt néhány napja, miután segélyhívás érkezett, hogy valaki a sínek között várja az érkező vonatot… Srácunk is ott találta mozdulatlanul, a vonat pedig záros határidőn belül várható volt, ezért először határozott mozdulattal lekísérte a talpfákról, majd mentőt hívott. Míg vártak, beszélgettek. Mint férfi a férfival, hiszen egy nőről volt szó. Az exről, akibe a fiatalember még mindig szerelmes, ám dobta őt. Csalódott, elkeseredett, abban a pillanatban úgy érezte, életének semmi értelme, vonat elé áll, hogy legyen vége inkább mindennek. A mentők kórházba vitték, az orvosra várva pedig folytatódott tovább a beszélgetés…Reméljük, azóta a helyzet rendeződött és előbújt a felhők mögül a nap!”

Hozzászólás
Előző cikkSúlyos sérültet mentettek a Naszályon a Börzsönyi Hegyimentők
Következő cikkSeregi György tiszteletére avattak emléktáblát Nagymaroson