Váci rendőrök lepték meg hatodik születésnapján a váchartyáni kisfiút

A Váchartyánban élő hatéves Daninak az volt a kívánsága, hogy rendőrök köszöntsék fel a születésnapján, amit a Váci Rendőrkapitányság kollégái meg is tettek- számolnak be a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közösségi oldalán az emlékezetes születésnapról.

A közzétett fényképek szerint az M2-es autóúton száguldó sofőrt megállító Büki Renáta és Gál Zsombort őrmester tette még emlékezetesebbé a kisfiú születésnapját.

Hirdetés
Samsung Göd álláshirdetés


A bejegyzésben azt írják: „Nem kellett pöttyös labda, sem aranyhal, a modern korhoz igazodva digitális úton érkezett az apuka levele. Egy pillanatig nem volt kérdés, hogy igazítjuk-e a szolgálatot egy vidám fiúcska álmához. Az egyáltalán nem ilyen apró méretű társasághoz szokott, sőt időnként legkevésbé sem barátságos fogadtatásban részesülő kollégánk még guggolva is magasabb volt, de mit számított a termet, a siserehad lyukat dumált a hasába! Kollégáink ajándéktasakokkal érkeztek, ami rendőrautót is rejtett. Egy maroknyit, de az igaziba bele, sőt rá is lehetett ülni. Isten éltessen, Dani! Maradj sokáig ilyen mosolygós kisfickó!”

Fotók: Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook

Hozzászólás
Előző cikkPiroska a vácrátóti Botanikus Kertbe érkezik szombaton
Következő cikkNyílt napokat tartott a DDC