Nyílt napokat tartott a DDC

Az ország meghatározó építőanyag-ipari vállalata, a Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) ismét betekintést engedett az európai színvonalon működő váci és beremendi cementgyár működésébe.

Az idei év különleges volt a DDC számára, hiszen ismét Nyílt Napokat szervezett a nagyközönség számára. A programon az érdeklődők saját szemükkel tapasztalhatták meg, hogyan zajlik az élet a modern, környezetbarát technológiát alkalmazó cementgyárakban – közölte a gyár.

Mint közleményükben írják: az események élményekben gazdag programelemeket kínáltak; a résztvevők gyárlátogatáson vettek részt a Beremendi és a Váci Cementgyárban, amely során betekintést nyertek a gyártási folyamatba, valamint megismerhették a vállalat fenntartható és környezetvédelem központú működését. A gyárlátogatáson túl izgalmas lehetőségnek bizonyultak a bányalátogatások is, ahol mélyebb ismereteket szerezhettek a mészkőbányák izgalmas világáról.

Az esemény idején kicsik és nagyok egyaránt megannyi új információval gazdagodtak, valamint minden korosztály megtalálta a kedvére való szórakozási lehetőséget.

Muti hol dolgozol!

A vállalat munkavállalói és családtagjaik számára 2023-ban ismét megrendezték – idén a nyílt napok keretében – a #Mutiholdolgozol eseményt, amelyen összesen közel 200 fő vett részt!

„Az ilyen alkalmak mindig kiváló lehetőséget kínálnak a közelebbi kapcsolatok kialakítására. A kollégáimmal való közvetlen találkozás mindig inspiráló és motiváló számomra. Bízom benne, hogy együtt a jövőben is megvalósíthatunk ehhez hasonló programokat, amely a nagyközönség és a DDC kollégái számára is értékadó.” – nyilatkozta a rendezvény kapcsán Müller Ádám, a Beremendi Cementgyár gyárigazgatója.

Hozzászólás
Előző cikkVáci rendőrök lepték meg hatodik születésnapján a váchartyáni kisfiút
Következő cikk2023 volt a legmelegebb szeptember 1901 óta Magyarországon