Szentkútra látogatott a csörögi Idősek Klubja

Csörög Község Önkormányzata idén is kedveskedett egy műsoros esttel – Idősek Világnapja alkalmából – a helyi Időseinek. Előzetes programként az Idősek Klubjának tagjaival elutaztak Szentkútra (Mátraverebélyre), ahol egy gyönyörű napsütötte napot töltöttek el együtt lélekbalzsamként – közli az önkormányzat a beszámolójában.

Az október 12-ei ünnepség megszervezése és lebonyolítása (a vacsora elkészítése és felszolgálása, dekorálás, vendégfogadás) a képviselő-testület egyes tagjainak, az önkormányzat dolgozóinak, valamint a polgárőrségnek köszönhető. A remek hangulatot Demeter Zsuzsi biztosította előadásával. Mint a település hivatalos közösségi oldalán fogalmaznak: „Köszöntők és egy nagyszerű vacsora keretében éreztettük Időseinkkel, hogy fontosak számunkra. Nem szabad a hétköznapokban sem elfelejtenünk, hogy társadalmunk idős generációja hozzánk tartozik és mi hozzájuk és a legfontosabb kapocs ebben az odafigyelés és gondoskodás. Kívánunk mindannyiuknak hosszú életet és jó egészséget!”

Hirdetés
Samsung Göd álláshirdetés
Hozzászólás
Előző cikkÚtfelújítási munkálatok kezdődtek Őrbottyánban
Következő cikkÉletveszélyes társasházat épített Matkovich Ilona fiának cége – hetek óta fekete lepel alatt javítják a hibákat