Szentkútra látogatott a csörögi Idősek Klubja

Csörög Község Önkormányzata idén is kedveskedett egy műsoros esttel – Idősek Világnapja alkalmából – a helyi Időseinek. Előzetes programként az Idősek Klubjának tagjaival elutaztak Szentkútra (Mátraverebélyre), ahol egy gyönyörű napsütötte napot töltöttek el együtt lélekbalzsamként – közli az önkormányzat a beszámolójában.

Az október 12-ei ünnepség megszervezése és lebonyolítása (a vacsora elkészítése és felszolgálása, dekorálás, vendégfogadás) a képviselő-testület egyes tagjainak, az önkormányzat dolgozóinak, valamint a polgárőrségnek köszönhető. A remek hangulatot Demeter Zsuzsi biztosította előadásával. Mint a település hivatalos közösségi oldalán fogalmaznak: „Köszöntők és egy nagyszerű vacsora keretében éreztettük Időseinkkel, hogy fontosak számunkra. Nem szabad a hétköznapokban sem elfelejtenünk, hogy társadalmunk idős generációja hozzánk tartozik és mi hozzájuk és a legfontosabb kapocs ebben az odafigyelés és gondoskodás. Kívánunk mindannyiuknak hosszú életet és jó egészséget!”

Hozzászólás
Előző cikkÚtfelújítási munkálatok kezdődtek Őrbottyánban
Következő cikkÉletveszélyes társasházat épített Matkovich Ilona fiának cége – hetek óta fekete lepel alatt javítják a hibákat