Súlyos vereséget szenvedett a Püspökhatvan Csomádon

A listavezető Csomádi KSK fogadta a püspökhatvaniakat vasárnap délután a Pest vármegyei labdarúgó-bajnokság III. osztályának nyolcadik fordulójában. A hazaiak már az első félidőben 4-1-re vezettek, majd végül hat góllal verték a Püspökhatvani SE-t.

Már a hetedik percben két góllal vezettek a hazaiak, de ekkor még joggal reménykedhetett a Püspökhatvan a felzárkózásban. A 13. percben Vizler Viktor büntetőből szépített. A 30. perc környékén végül eldőlni látszott a mérkőzés. A 29. percben Sztankovics Norbert Nimród, majd rá három perccel Pócsi András talált be.

A második félidőben Pócsi még kétszer volt eredményes, így többek között az ő mesterhármasával alakult ki a végső, 7-1-es végeredmény.

A Csomádi KSK 24 ponttal vezeti a Pest vármegyei labdarúgó-bajnokság III. osztályának Keleti csoportját, négy ponttal megelőzve a Tápiószelei SE-t. A Püspökhatvani SE jelenleg az utolsó, 14. helyen áll 3 ponttal. Legközelebb, október 22-én hazai pályán fogadja a Dány KSK-t, akik hasonlóan 3 ponttal a 13. helyen tartózkodnak jelenleg a bajnokságban.

Hozzászólás
Előző cikkElkezdték a letkési bölcsőde építését
Következő cikkHármat kaptak a penciek Vácrátóton