Nagymarosra költözött Katus Attila

Hátrahagyta a főváros zaját és a festői Dunakanyarba költözött Katus Attila. A fitneszguru azóta fúr, farag, glettel és gazol, hogy mielőbb elkészüljön álmai otthona, amit új társával oszt meg – írta meg a Blikk.

Katus Attilát közel harminc éve ismeri a széles nyilvánosság: a Pécsi Sasokkal hatszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok sportoló fáradhatatlan szószólója az egészséges életmódnak és a rendszeres testmozgásnak. Attila nemrég kerek születésnapot ünnepelt, ami afféle számvetésként is szolgált az életében. Fontos döntést hozott, eladta lakását és a főváros zajától távol, Nagymaroson vásárolt egy kis ékszerdoboz házat, aminek felújításában is aktívan részt vesz – tudta meg a portál.

Hirdetés
Samsung Göd álláshirdetés

A magánéletem első számú prioritása most az építkezés, az új otthonom kialakítása ebben a csodás környezetben. Mindig is jobban éreztem magam vidéken, a természet ölelésében– osztotta meg gondolatait Attila, aki nem egyedül, hanem új társával költözött.

„Hatalmas változás és felelősség egyben, hogy lett egy kutyám, egy gyönyörű, hosszúszőrű németjuhász, aki korábban a testvéreméknél nevelkedett és most, 8 évesen került hozzám. Nagy felelősséggel jár, de imádom, rendkívül szoros köztünk a kötelék” – tette hozzá az újdonsült gazdi, aki a házépítés mellett természetesen a szakmai feladataiban is maximálisan helytáll.

Forrás, fotó: Blikk

Hozzászólás
Előző cikkKözel ötszázan nézték meg a Petőfi 200 produkciót Vácon
Következő cikkLetöltendő börtönbüntetésre ítélték a váci ámokfutót