Imre Zsolt kezdeményezésére Vácon is aktívvá válik a polgárőrség

Késő estébe nyúló beszélgetést folytattunk Kovács Istvánnal a közösen megalapított és a bejegyzés alatt álló Váci Polgárőr Egyesület működéséről, a közeljövőben tartandó toborzásokról – közölte hivatalos Facebook oldalán szombat reggel Imre Zsolt a Váci Polgári Fórum vezetője.

A Polgárőr Egyesület minden a város közbiztonságáért tenni akaró önkéntest, vagy támogatót örömmel fogad – tette hozzá.

Imre Zsolt egy korábbi posztjában jelentette be, hogy a Váci Polgári Fórum közreműködésével szeptember végén hivatalosan is megalakult a Váci Polgárőr Egyesület, amely a cégbírósági bejegyzését követően megkezdheti működését, amely már törvényes keretet biztosít az ilyen jellegű lakosságvédelmi szolgálat szervezésére.

A következő hetekben a Polgárőr Egyesület három alkalommal tart toborzást, első alkalom október 28-án délután öt órakor lesz a Madách Imre Művelődési Központban.

Hozzászólás
Előző cikkEgyre agresszívebbé vált az illegális migránsok érkezése – A Dunakanyar is célpont lett, de a rendőrség kezeli a helyzetet (videó)
Következő cikkRétvári Bence: Azokat ünnepeljük, akik nem kötöttek kompromisszumot, hanem kiálltak és küzdöttek a magyar szabadságért