Csütörtök délelőttől szombat délutánig lezárják Csörögben a Kisfaludy utcát

Útburkolati munkálatok miatt október 12-én (csütörtökön) 9 óra 15 perctől október 14-én (szombaton) 7 óráig lezárásra kerül a Kisfaludy utca Tölgyfa utca és Csörögi út közötti szakasza – közlik a település hivatalos honlapján.

A lezárás a Volánbusz azon járatait érinti, amelyek a Béke téren vesznek fel utasokat és a Kisfaludy utcán visszahaladva a Csörögi út felé közlekednek. Mivel a behajtás nem lesz lehetséges, a Kisfaludy utca és a Csörögi út sarkán kerül kihelyezésre egy ideiglenes buszmegálló. Csütörtökön a 9 óra 13 perces, Béke térről induló járat még a megszokott rend szerint indul és szombaton a 7 óra utáni járatoknál visszatér a megszokott rend.

Az iskolabusz járatait annyiban érinti a lezárás, hogy a Kisfaludy utcán áthaladó járatok kerülő úton közlekednek, így a diákok csak a Béke térről tudnak indulni és oda is érkeznek meg.

A csütörtöki hulladékszállítás nem marad el az érintett ingatlanok esetében sem, mert a kivitelezést lebonyolító cég gondoskodik a hulladékgyűjtők gyűjtőpontra történő kihelyezéséről és azok visszahelyezéséről is. Ezért arra kérik a közvetlenül érintett ingatlantulajdonosokat, hogy a megszokott módon helyezzék ki a kukákat. Az érintett ingatlantulajdonosok vegyék figyelembe, hogy a fenti időszakban a gépjárművel való ki- és behajtás nem lesz lehetséges.

Hozzászólás
Előző cikkImre Zsolt tisztába tette Matkovich 4 milliárdos bevételről szóló kijelentését
Következő cikkA Budapest—Szob vonalon október 13-ig módosított menetrenddel közlekednek a vonatok