Fotópályázat indul a 0627.hu-n – 100.000 forintos utazás a fődíj

Fotópályázatot indít a 0627.hu, amelyen a Szobi és Váci Járás legjobb képeit keressük. Az első három helyezett jutalomban részesül. A fődíj egy százezer forint értékű vásárlási utalvány, amelyet a váci Dunatours utazási irodában válthat majd be a győztes. A közönségszavazásos verseny részletei és játékszabályzata alább olvasható.

Fotópályázat

A fotókat szeptember 20-tól október 20. éjfélig lehet beküldeni. Szavazni a 0627.hu Facebook oldalán lehet október 24-től november 12-én éjfélig. A legtöbb kedvelést kapott első 3 fotó ajándékban részesül.

Eredményhirdetés november 13-án lesz, a 0627.hu Facebook felületén.

A fotópályázat leírása

1. A pályázat célja: a Szobi és Váci Járás természeti értékeinek és épített örökségeinek bemutatása.

2. Pályázati feltételek: A pályázó a fotó megküldésével és a pályázatra való jelentkezéssel egyidejűleg elfogadja annak feltételeit. A pályázatra bárki jelentkezhet, maximum 3 fotóval pályázóként.

3. Technikai előírás: A képeket digitális formában lehet beküldeni. Kérjük, a digitális képeket eredeti méretben őrizze meg, későbbi esetleges tulajdonjog-igazolás céljából. A pályázónak garantálnia kell, hogy a beküldött fotók felett teljes mértékű szerzői és személyiségi jogokkal rendelkezik, s ha szükséges, a felmerülő kétségek esetén ezt igazolni is tudja. Ebből eredő esetleges vitákban a kiírók és szervezők nem érintettek, felelősséget nem vállalnak, a viták teljes következményeit a pályázó viseli.

4. Szöveges információs előírások: Minden pályázatnak tartalmaznia kell a fotós nevét és minden fotónak címmel kell rendelkeznie.

5. Benyújtás módja: A fotókat a 0627.hu Facebook oldalán, messenger üzenetben kell beküldeni. Minden beküldő visszaigazolást kap a beérkezésről, a visszaigazolás elmaradása esetén a pályázat beküldése technikailag (például annak mérete, mennyisége okán) nem tekinthető sikeresnek, és más módot kell találni (Pl. cloud, wetransfer, mammutmail, egyéb fileküldő rendszerek) annak beküldésére.

6. Beküldési határidő: 2023.október 20.

7. A Zsűri: A beérkezett pályázatokat a 0627.hu munkatársai kezelik és véleményezik.

8. A győztes fotó kiválasztásának módja: Minden beküldött pályázatból a zsűri kiválaszt 1 darab fotót. A kiválasztás főbb szempontjai az eredetiség, a művészies- és egyedi látásmód. A kiválasztott fotó, a készítő nevének megjelölésével megosztásra kerül a 0627.hu nyilvános Facebook oldalán, ahol a nyilvános szavazásban vesz részt. A legtöbb szavazatot, reakciót (like, ölelés, szív) elérő kép kerül ki győztesen a versenyből.

9. Nyeremény: A pályázat kiírója a nyilvános szavazáson a három legtöbb szavazatot elért képek I.-II.-III. díjban részesíti.

A nyeremények:

– első helyezett: 100.000 forint értékű vásárlási utalvány, amely Vácon, a Duna Tours utazási irodában váltható be.

– második helyezett: egy kétszemélyes sültestál az Egy Falat Vendéglő felajánlásával.

– Harmadik helyezett: egy 10.000 forint értékű ajándékkosár.

10. Eredményhirdetés: 2023. november 13-án a 0627.hu nyilvános Facebook oldalán.

11. Adatvédelem: A pályázó, a pályázatra szánt fotók beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy a 0627.hu azokat – a fotós megjelölésével – használja.

Hozzászólás
Előző cikkTöbb ezren vettek részt a Hétkápolna kegyhely Mária-búcsú hétvégéjének alkalmain
Következő cikkSzombaton rajtol a Börzsöny Ring