Rengetegen keresik a Naszály-hegyen hétfőn eltűnt nyugdíjas tűzoltót

Mint arról korábban beszámoltunk eltűnt egy férfi a Naszály-hegy lábánál, a Gyadai-rét feletti erdőben. Megkeresésünkre Hadházi Kornél a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, egy 57 éves nyugdíjas férfit keresnek nagy erőkkel, aki korábban tűzoltó volt.

Az eltűnt személy keresésében nagyon sokan vesznek részt. Jelenleg is a helyszínen vannak a Pest Vármegyei Kutató és Mentőszolgálat, a Váci Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület, a Börzsöny Speciális Mentők, a Cserhát Különleges Mentőcsoport, a Nagymarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi és Technikai Osztályának kutyavezetője, nyomkövető kutyájával. Emellett pedig a Nógrád és Heves megyei rendőrök is keresik a hétfő óta eltűnt férfit.

Hadházi Kornél hozzátette, hogy a férfi eltűnését augusztus 1-én reggel hét órakor jelentették be a Dunakeszi Rendőrkapitányságon.

Az eltűnt személy már nem aktív tűzoltó. A kutatást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság koordinálja – reagált megkeresésünkre Csámpai Attila a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A keresését tegnap délután kezdték, ám az érkező vihar miatt ma reggel 8 órakor tudták folytatni. A nyugdíjas férfi eltűnésének körülményeiről, egyelőre nem áll rendelkezésre bővebb információ.
GRT

Hozzászólás
Előző cikkTöbb mint 5 000 látogatót vonzott a Déryné Fesztivál
Következő cikkEgyelőre nem találták meg a Naszály-hegyen eltűnt nyugdíjas tűzoltót