Egyelőre nem találták meg a Naszály-hegyen eltűnt nyugdíjas tűzoltót

Mint arról beszámoltunk, eltűnt a Naszály-hegyen egy nyugdíjas tűzoltól. A Police.hu oldalon azt írják, hogy az 57 éves, hatvani férfi eltűnését fia jelentette be 2023. augusztus 1-jén. A férfi Hatvanból személygépkocsival elindult Dunakeszire, de oda nem érkezett meg. Autóját Katalinpuszta Kiránduló Központ parkolójában megtalálták.

Srankó Csaba 170 centiméter magas, közepes testalkatú, sportos megjelenésű, kopaszodó, barna szemű, szemüveges. Eltűnésekor térdig érő, sötétkék farmernadrágot, szürke-fehér-piros keresztbe csíkos pólót, szürke vászoncipőt viselt.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Srankó Csabát felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2895 telefonszámon, tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80/555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon.

Korábban megkeresésünkre Csámpai Attila a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője úgy reagált: Az eltűnt személy már nem aktív tűzoltó. A kutatást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság koordinálja.
Fotó: Cserhátliget Különleges Mentőcsoport

Hozzászólás
Előző cikkRengetegen keresik a Naszály-hegyen hétfőn eltűnt nyugdíjas tűzoltót
Következő cikkFelújított külterületi utakat adtak át Szobon