MEGVAN A KISMAROSI ISKOLA ÚJ IGAZGATÓJA

Sápi Éva, a kismarosi Vilcsek Gyula Általános Iskola pedagógusa kapott megbízást az intézmény vezetésére – jelentette be rendkívüli képviselő-testületi ülésen Neubauer Rudolf polgármester. 

A település vezetője ismertette: az intézményvezetői pályázatra egy érvényes jelentkezés érkezett Nyúli Edinától, az iskola eddigi igazgatójától. Nyúli Edina pályázatát azonban az intézményt fenntartó Váci Tankerületi Központ elutasította. Mivel az iskola igazgatóhelyettesei közül senki sem vállalta az intézmény vezetését, a tantestületből Sápi Évát jelölték ki egy évre igazgatónak.

Az ügy alakulására sokan voltak kíváncsiak, így a testületi ülésen szülők is részt vettek. Közülük néhányan felszólalásukban elmondták, hogy nem értenek egyet a személycserével. Neubauer Rudolf polgármester mindenki megnyugtatására elmondta, hogy úgy, ahogy eddig is, az intézmény jó kezekben lesz. Hozzátette: „maximálisan, mindenben az iskola mellett állok személyesen is, elkötelezetten.” A polgármester hangsúlyozta továbbá: „a párbeszédet szeretném hatékonnyá tenni minden érintett félnél, ebben minden segítséget az önkormányzat megad.” Neubauer Rudolf végül arról biztosított mindenkit: azon lesz, hogy a szülők megelégedésére minden probléma rövid időn belül megoldódjon az iskolában.

Hozzászólás
Előző cikkKülönleges szabadtéri installációk láthatóak a Nemzeti Botanikus Kertben Vácrátóton
Következő cikkMostantól egy helyen intézhetik hivatali ügyeiket a váci, és a környező települések lakói (videó)