Látványos kötelékrepülés-bemutató lesz Őrbottyánban augusztus 20-án

Az idei évben, augusztus 20-án a Malév Aero Club szervezésében látványos kötelékrepülés-bemutatóban lehet része mindazoknak, akik kilátogatnak Őrbottyánban a Puskás Ferenc utcai sportpályára.

Az eseményen zenei kísérettel három repülőgépet, egy „Zlin 143 Lsi” és két „Zlin 142” típusú gépet láthatnak majd szárnyalni az Őrbottyáni égen. Az említett repülőgép típusokat a Magyar Honvédség és a Nyíregyházi Egyetem is aktívan használja pilótaképzésre, előbbi az egyik legkorszerűbb hazai kiképzőgép.

Az ünnepség 15 órakor veszi kezdetét Szabó István polgármester úr megnyitójával, melyet az új kenyér megáldása, szegése és szétosztása követ.

Az események után nem ér véget a program, 15:30 órától 19 óráig zsíros kenyérrel, limonádéval és zenei programmal kedveskednek mindazoknak, akik az augusztus 20-i eseményeket közösségben ünnepelnék.

16:00 és 19:00 óra között a Sportpálya épületének öltözőjében ingyenes masszázs próbakezelésen részt vehetnek Berkó Norbert látássérült masszőr jóvoltából.

A kötelékrepülés megtekintésére a sportpálya területén lesz lehetőség, a szervezők azt kérik piknik-takarót lehetőség szerint aki tud vigyen magával.

Hozzászólás
Előző cikkVáci kollégái köszöntötték Horváth Péter főtörzszászlóst, aki idén 30 éve áll a rendőrség szolgálatban
Következő cikkRétvári Bence: A bűnözők is átszoktak a digitális eszközökre