Hiába keresik a Szörp Fesztivált az érdeklődők Szobon

Többen keresik a hétvégére meghirdetett Szörp Fesztivált Szobon, de hiába. A rendezvény elmarad.

„Itt vagyunk Szobon, egyelőre nem találjuk… Szerintem idén is elmarad. Még most is fent van sok programoldalon. Nem értem… Bízunk benne, hogy rossz helyen keressük. A révnél a sétányon nincs. Mindegy, hoztunk kutyát, majd kiszagolja” – ezt a Szörp Fesztivál egyik bejegyzése alá írta az egyik kommentelő, aki szeretett volna részt venni a fesztiválon.

Információink szerint a helyi vállalkozóknál is többen érdeklődtek, hogy hol tartják meg, mert kifejezetten a fesztivál miatt érkeztek Szobra, de nem találják a rendezvényt.

Megkerestük a fesztivál szervezőjét, aki elmondta, hogy idén forráshiány miatt a programok elmaradnak és ezt a Facebook oldalukon közzé is tették.

A közösségi oldaluk legutolsó bejegyzése 2022. június 30-án íródott, ahol közölték, a tavalyi rendezvény elmarad, de idén, 2023. augusztus 4-6. között megtartják. Külön posztot nem találtunk arra vonatkozóan, hogy az idei fesztivál elmaradna, ráadásul számos, programokat közzétevő oldalon a mai napig elérhető, hogy Szobon Szörp Fesztivál lesz. Vélhetően ez téveszthette meg azokat az érdeklődőket, akik most keresik a rendezvényt.

A 2022-es bejegyzés egyik kommentjében közölték a szervezők: „Sajnos a helyzet változatlan: ahogyan 2022-ben is hírt adtunk róla (s ezt azóta máshogy hivatalosan mi nem kommunikáltuk a magunk részéről a felületeinken) 2023-ban forráshiány miatt ebben a formájában ugyanúgy elmarad a fesztivál, ahogy tavaly. Mi sajnáljuk a leginkább! Szép napot mindenkinek!”

Hozzászólás
Előző cikkSzünetel a vonatközlekedés Verőcénél
Következő cikkVillanyvezetéket rongáltak meg a kidőlt fák Őrbottyánban