Kiemelkedő munkájáért kitüntették Deguly Sándor kosdi polgárőrt

Illegális határátlépőket kereső lovas polgárőrök a déli határ közelében. A barna lovon Deguly Sándor, a Kosdi Összefogás Polgárőr Egyesület lovas tagozatának vezetője. Fotó: Sebestyén Jenő/OPSZ

A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elismerő oklevelét vehette át Dr. Bilisics Péter elnök úrtól Deguly Sándor a Kosdi Összefogás polgárőr egyesület tagja kiemelkedő hozzáállásáért és szolgálataiért vasárnap.

Korábban hosszabb cikkben írtunk arról, hogy Deguly Sándor, mint a Kosdi Összefogás Polgárőr Egyesület lovas tagozatának vezetője több alkalommal is határvédelmi akcióban vett részt, melynek során az illegális határátlépők elfogásában nyújtott segítséget.

2021 novemberében számoltunk be arról, hogy az Országos Polgárőr Szövetség Határvédelmi Tagozata összevont határvédelmi akciót tartott a déli határszakaszon, melyben hangsúlyos feladatot kaptak a lovas polgárőrök, akik olyan helyekre is eljutottak, ahová másképp nem lehetett. Kosdi lovas polgárőrként Deguly Sándor is segítette a sikeres akciót, melynek során 57 elfogásban és kísérésben segítették a rendőrség munkáját a polgárőrök a déli határ mentén.

GRT

Fotó: Sebestyén Jenő/OPSZ

Az erről szóló részletes cikket a itt olvashatják:

Hozzászólás
Előző cikkÚtfelújítási munkák kezdődnek ma Verőcén
Következő cikkKormányablak busz érkezik Váckisújfaluba