Két este megnyitja kapuit a kosdi Lunczer Pálinkaház

A kosdi Lunczer Pálinkaház idén csatlakozott a Pálinka Nemzeti Tanács hagyományteremtő kezdeményezéséhez, így két estén keresztül megnyitják a főzde kapuit minden lelkes pálinkakedvelő és a minőség mellett elkötelezett érdeklődő előtt.

Június 29-én és 30-án este főzdebejárással, pálinkakóstolóval és füstös BBQ ételekkel várják az érdeklődőket. Aki ellátogat e különleges eseményre, betekintést nyerhet a pálinkakészítés mindennapjaiba.

Mint a főzde oldalán írják: „Ha érdekel, hogy miként készül a pálinka, milyen berendezéseket használunk a készítéséhez és mitől lesz igazán zamatos, ugorj be hozzánk és végig kalauzolunk a folyamatokon! Beszélgetünk pálinkatörténelemről, a pálinka jövőképéről, sőt, néhány szakmai fortélyt is megosztunk veled! Egy pohár pálinka jár a bemutató mellé! Nincs belépő, nincs szükség regisztrációra, csak látogass el hozzánk! Ha nem csak az elmélet foglalkoztat, hanem a végeredmény is, foglalj időpontot ültetett kóstolóink egyikére, hogy érezd is mindazt amiről beszélünk! 6 tétel pálinka vár rád klasszikus és ritka gyümölcsökből, vadon termőkből, sőt hordókban érleltekből is. ☺
Hogy kerek legyen az este és az ízekből is jusson bőven, BBQ csirkecombokkal és oldalassal tesszük teljessé a pálinkakóstolás élményét az ültetett kóstolón. A BBQ szószainkat pálinkáinkkal tesszük még ízesebbé és gyümölcsösebbé, kár lenne kihagyni!”

Az események pontos időpontjai, a részvételi lehetőségek és a kóstolójegy árak az alábbi linken tekinthetőek meg.

Hozzászólás
Előző cikkJúlius 17-28 között zárva lesz a Vácdukai Közös Önkormányzati Hivatal
Következő cikkLepusztult szégyenfoltból újra a Dunakanyar egyik ékköve lehet a zebegényi Millienniumi Pavilon