Tragédia Vácon: holtan találták meg az eltűnt idős hölgyet

A rendőrség tegnap, az esti órákban kérte a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat segítségét egy eltűnt idős hölgy miatt. Nagy erőkkel indultak a keresésére, de sajnos az életét már nem tudták megmenteni, holtan találtak rá.

„Szomorú véget ért az éjszakai személykeresés Vácon! Az esti órákban a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kérte a segítségünket egy idős hölgy felkutatásához, aki öngyilkossági szándékkal hagyta el az otthonát” – tette közzé a Facebook-oldalán a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat.

A szolgálat egy mentőkutyás szárazföldi egységet is bevetett, valamint útnak indították a Szentendrén állomásozó kutató-mentő hajókat is, mert feltételezhető volt, hogy a Duna-partra koncentrálódik majd a keresés.

„Idő közben a keresésbe bekapcsolódott a Duna Vízirendészeti Rendőrkapitányság nagymarosi egysége, valamint a rendőrség kutyás szolgálata és a Mantrailing Akadémia Alapítvány is. A késő esti órákban az ártérben dolgozó egységünk egyik mentőkutyája megtalálta az eltűnt személyt a Dunában, de az életét már sajnos nem lehetett megmenteni. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak” – közölték a Facebookon.

Fotó, forrás: Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat Facebook

Hozzászólás
Előző cikkAutót találtak a Dunában Vácnál
Következő cikkSzakértői vélemények ellenére sem javítja ki az életveszélyes társasházat a váci polgármester élettársának cége