Praktiker-Vác néven versenyez tovább a váci női kézilabdacsapat

A Praktiker Kft. lett az NBI-ben és a nemzetközi kupaporondon szereplő váci Dunakanyar Kézilabda Kft. névadó szponzora, így a csapat a következő idényben Praktiker-Vác néven versenyez tovább – jelentette be az egyesület közösségi oldalán.

A váci női kézilabdacsapat életében ez az egyik legfontosabb bejelentés, mert a 2022-2023-as szezonban mind az NBI-es bajnokságban, mind a nemzetközi versenyekben komoly eredményeket céloztak meg, amelyek eléréséhez folyamatos és biztos támogatás szükséges.
A Praktikernek nem ismeretlen a sport támogatása, de ilyen kiemelt formában most először működnek együtt egy élvonalbeli kézilabdacsapattal – tették hozzá.

A névadó szponzori szerződést Pártos Zsolt a Praktiker Kft ügyvezető igazgatója az egyesület elnöke Kirsner Erika írta alá. Fotó: Váci Női Kézilabda Facebook


„Nagyon büszkék vagyunk, hogy az idei évtől a Praktiker Kft. lett a névadó szponzorunk és mindent meg fogunk tenni azért, hogy idénybeli eredményeinkkel megerősítsük névadónkban döntését, valamint bizonyítsuk, hogy egy folyamatos névadó szponzoráció mindkét fél számára hosszútávon is sok előnnyel jár” – mondta Kirsner Erika elnök.

Hozzászólás
Előző cikkEgészségnap lesz Csörögön
Következő cikkKerékpározók szerint újra felbukkant a medve – Királyrétnél látták