Fiatalok helyeztek ki mindenki számára elérhető röplabdahálót Kismaroson

Röplabdázni szerettek volna a Dunakanyar fiataljai, ezért önköltségen hálót vásároltak és kihelyezték úgy, hogy azzal bárki játszhat. Csak annyit kérnek, hogy senki ne vigye haza.

Egyre több ilyen példaértékű kezdeményezés jelenik meg a Dunakanyarban. Legutóbb fiatalok tették rendbe önszántukból az egyik játszóteret, többen rendszeresen szednek szemetet mások után, van, aki virágokat ültet közterületre és akad olyan is, aki egy egész Manófalvát épít egy parkban.

Most a térség röplabdakedvelő – szintén – fiataljai fogtak össze és vásároltak a játékhoz szükséges hálót. Mint tőlük megtudtuk: „a zebegényi pályán nem a legjobb a homok, így megpróbáltuk, hogy Kismaroson játszanánk. Itt jobb volt a homok, de nem volt háló. Verőcén egész jó a homok is és a háló is, viszont állandóan szaladni kell a labdáért a Dunába. Így inkább Kismaroson játszanánk.”

Vettek a sporthoz szükséges hálót és felszerelték Kismaroson. A hálót és a pályát bárki használhatja, cserébe a fiatalok annyit kérnek: „légyszi senki ne vigye haza.”

Hozzászólás
Előző cikk5,2 milliárd forintos zöldmezős beruházás Vácon, 60 új munkahely jön létre
Következő cikkVáci homokbánya portáján részegen, fotelben, fegyverrel hadonászott, a váci rendőrök lefegyverezték