Leült egymással egyeztetni a váci jobb és baloldal vezetője

Szádoczki Imre, a Fidesz váci szervezetének vezetője és Matkovich Ilona polgármester ült le egymással egyeztetni május 4-én, szerdán. A helyi jobboldali vezető kezdeményezésére létrejött beszélgetés célja az volt, hogy közösen vitassák meg a Vácot érintő problémákat és egyezségre jussanak abban, hogy a városban élők számára fontos kérdésekben megpróbáljanak közös nevezőre jutni.

Szádoczki Imre lapunknak elmondta, hogy a megbeszélésen többek között olyan témák kerültek napirendre, mint a színház, a sportcsarnok kérdése; hogy két éve nem volt Váci Világi Vigalom sem jégpálya.

„Ezek nem mint a váci Fidesz elnökének, hanem mint váci polgárnak fájnak” – mondta Szádoczki.

Elmondta, hogy szóba került a Fehér Zsolt Jobbikos önkormányzati képviselő által írt és szerkesztett újság is, amelyben perverz, pedofil es náci gondolatait osztotta meg olvasóival. Többek között például, hogy hogyan erőszakolna meg egy nőt a városháza előtt. Fehér Zsolt egyébként a helyi Emberi Kapcsolatok Bizottságának vezetője, ő felel a gyermekek, az iskolak, a kultúra ügyeiért.

Szádoczki Imre elmondása szerint a „Fehér Zsolt ügyre” Matkovich Ilona polgármester úgy válaszolt, hogy ami 2019. októbere, azaz megválasztása előtt történt, az nem rá tartozik és jelenleg Fehér Zsolt az egyik legjobb képviselő a testületben.

Szádoczki Imre elmondta, hogy a város fejlődése kell, hogy a legfontosabb legyen a következő időszakban. Ezért bízik abban, hogy a Vácot érintő kérdésekben tudnak majd együttműködni.

Úgy fogalmazott: legyen erre jó példa Lázár János és Márki-Zay Péter találkozása.

Hozzászólás
Előző cikkNélküled nem lehet koncert Őrbottyánban
Következő cikkÁrpád Napokat tartottak a letkési általános iskolában